Gyertya fényes vacsora, romantikus pillanat vagy csak egy szimpla baráti összejövetel? Fontos, hogy mindig ügyeljünk az italok szervírozásra, hiszen nem mindegy, hogy az adott nedü mennyire hideg. A borfogyasztás kultúrája és hagyománya megköveteli a bor minőségét, mennyiségét, valamint azok hőmérsékletét.
Köztudott, hogy a fehérborokat, vörösborokat, rosékat és pezsgőket más-más hőmérsékleten kell inni, ahhoz, hogy az ízek igazán érvényesüljenek. Ehhez nincs szükség semmilyen eljárás elsajátítására vagy látói képességre, csupán egy borhőmérőre, amit a palackra lehet csiptetni és azonnal kiderül, hogy az adott ital milyen hőmérsékletű. Könnyen profi borszakértővé válhatsz. Ha azon gondolkodsz, hogy mivel lepd meg férfi hozzátartozódat, akkor válassz olyan kiegészítőt, melyről biztosan tudod, hogy hasznát veszi és még örülni is fog neki.